top of page

Workshop:
Digital groove

Sätt fart på din musikkarriär med vår digitala marknadsföringsworkshop Digital groove. Maximera din synlighet, öka streaming på Spotify och skapa en stark fanbas.

 

Workshopen leds av Peter Sundevall med över 10 års erfarenhet från att ha jobbat på skivbolag som Universal Music och Warner Music. Idag driver han bolaget Digital One och är konsult inom musikindustrin.

Introduktion

Välkommen till Digital Ones workshop om digital marknadsföring för artister, musiker och bransch - vi kallar den Digital groove! I dag är det avgörande att ha starka marknadsföringsstrategier för att framgångsrikt nå ut till din publik, bygga en lojal fanbas, öka din synlighet men framförallt öka din streaming på Spotify.

 

Under vår workshop kommer vi att utforska och dela med oss av arbetsmetoder, verktyg och tekniker som hjälper dig att skapa en stark närvaro online, öka din streaming på Spotify och växa din following på sociala medier. Kort och gott hjälper vi dig ta din musikkarriär till nästa nivå! Vårt sätt att jobba är implementerat av många stora skivbolag (som också är kunder till oss)!

 

Oavsett om du är en etablerad artist, i början av din musikaliska resa eller själv jobbar i branschen, så kommer du få användbara insikter och praktiska strategier för att navigera den digitala marknadsföringsvärlden. Låt oss tillsammans ta det första steget mot att förverkliga dina musikaliska drömmar och hjälpa dig växa!

Utvalda kunder:

Universal Music
Virgin Records
TEN Music Group
Epidemic Sound
ultra.png
aloaded.webp
snafu.webp
Warner Music Group
Capitol Records
Armada
Cosmos Music
giant.png
northbound.webp
jubel.webp

Om föreläsaren

Peter Sundevall

Digital strateg, Digital One

- Jag är en digital musikstrateg med över ett 10 års erfarenhet från skivbolag som Universal Music, Warner Music, Capitol Records och Virgin Records. Jag har specialiserat mig på digital marknadsföring och strategier och hjälper artister öka sin streaming, biljett- och merchförsäljning, växa following och mycket mer. På Digital One har jag hjälpt hundratals artister och skivbolag att lyckas digitalt. Kontakta mig för att ta din musikkarriär till nästa nivå!

Screenshot 2023-06-27 at 09.56.59.png

Agenda

Alla våra workshops hålls digitalt under en 2 timmar lång session. Under workshopen erbjuds du möjlighet att ställa frågor. 

 1. Introduktion

 2. Målgrupper

 3. Betald marknadsföring

 4. Sociala medier, innehåll & content

 5. Spotify

 6. TikTok

 7. YouTube

 8. Online promotion, bloggar & spellistor

 9. Tools & CRM-verktyg

 10. Analys & mätning

 11. Case studies

Boka nu

Varje workshop rymmer 5 personer. Du kan boka in dig själv eller lägga till flera personer i samma bokning, t.ex. ditt band eller kollegor. Vi försöker i möjligaste mån fylla varje workshop, så bokar du inte alla platser kan vi fylla ut med andra deltagare. 

Uppdrag

Här har vi listat ett urval av våra uppdrag; artister och låtar vi har arbetat med.