top of page

Jr. Digital Marketing Manager

Stockholm / på distans/hybrid

Deltid 50%, projektanställning
3 juni - 12 augusti, 2024

Om oss

Digital One AB är en byrå specialiserad på digitala strategier, marknadsföring och kommunikation. Vi arbetar med sociala medier, digital marknadsföring, Spotify-strategier, nyhetsbrev, hemsidor, artiststrategier, label relations, branding och mycket mer. Våra kunder återfinns inom en rad branscher såsom musik, e-handel, mode, skönhet, energi, hotell- och restaurang, bank etc. Vi jobbar med en mängd olika kunder, men har specialiserat oss på musik- och underhållningsbranschen. 

Vi är ett litet team bestående av 2 heltidsanställda, men det finns en ambition att växa och företaget befinner sig i en expansionsfas med planerade rekryteringar under 2024. Vi erbjuder en roll med möjlighet att lära dig grunderna i marknadsföring inom musik- och underhållningsbranschen och med goda chanser att förlängas till hösten.

Exempel på våra kunders mål är:

 • Öka streaming på Spotify, Apple Music, Amazon m.m.

 • Öka fanbase på Spotify, TikTok, Instagram m.m.

 • Öka försäljning, merchandise, konsertbiljetter, webshop m.m.

 • Öka följare till spellistor.

 • Öka views, engagement och prenumeranter på YouTube.

 • Öka varumärkeskännedom om företag, fysiska butiker m.m.

Rollen

Som Jr. Digital Marketing Manager jobbar du på uppdrag för våra kunder - artister, skivbolag och andra företag. Du ansvarar för att operativt skapa digitala marknadsföringskampanjer på TikTok, Snapchat, Instagram, Facebook, Google, YouTube och många andra sociala medier. Du arbetar med att implementera och skapa anpassade och optimerade målgrupper baserat på data. Du sammanställer rapporter och analyser med förslag på löpande åtgärder för att uppnå målen. Baserat på kundens behov ger du rekommendationer och förslag på digitala strategier. 

 

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Skapa betalkampanjer/annonser på sociala medier, t.ex. Instagram, TikTok och Snapchat (Paid social).

 • Skriva copy och justera annonsmaterial.

 • Upprätta målgrupper t.ex. remarketing, lookalikes, intressen, custom audiences för kommande kampanjer.

 • Sammanställa resultatrapporter, utvärderingar, förslag på åtgärder, analyser m.m.

 • Delta i digitala kundmöten.

Företaget har kontor på Frejgatan 32 i Stockholm men arbetet under sommaren kan bedrivas på distans eller hybrid.

 

Vem du är och vad du kan

Vi söker en självgående, utåtriktad och strukturerad person med starkt intresse för musikbranschen och marknadsföringens alla delar. Som Jr. Digital Marketing Manager har du en bred roll och arbetar med allt från skapandet av kreativt material, copy, analys till kampanjstrategi och exekvering i digitala kanaler. Du har ett gott öga för detaljer, text, men är lika intresserad av att arbeta datadrivet i digitala kanaler. Du gillar att arbeta med andra likväl som att arbeta själv. Under sommarmånaderna kommer arbetet innebära mer självständigt arbete och kontakt med kund. Uppdragens omfattning är korta “ad hocs” liksom uppdrag som sträcker sig över längre tid. Som person är du noggrann, men samtidigt pragmatisk och resultatdriven. Tjänsten är 50% och junior - därför tror vi att du som söker är ny i befattningen men innehar grundläggande kunskaper från exempelvis utbildning inom musikbransch eller digital marknadsföring.

 

Förkunskaper är inget krav, men meriterande om sökande har erfarenhet inom:

 • Digital marknadsföring, paid social, performance marketing eller liknande; Meta Ads, TikTok Ads, Snap Ads, Google Ads.

 • Organiskt arbete på sociala medier.

 • Canva eller liknande.

 • Capcut eller liknande.

Vad vi erbjuder

 • Möjlighet till förlängning.

 • Konkurrenskraftig ersättning - lön.

 

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Projektanställning (tidsbegränsad), deltid 50%.

Arbetstid: 80 h/månad.

Plats: Distans/Hybrid.

Ersättning: Fast lön.

 

Låter det intressant? Sök idag!

Skicka ditt CV till hi@digitalone.se. Personligt brev krävs ej men skriv gärna några rader med din ansökan. Intervjuer sker löpandes och tillsätts när vi hittat rätt kandidat. Vi ser fram emot din ansökan!

Contact us

Are you looking for a digital expert? Contact us today to schedule an appointment.

Your message has been sent and we'll get back to you as soon as possible.

bottom of page